Lazacolaj

PettBullBrilliant Lazacolaj Dog and Cat

PettBullBrilliant Lazacolaj Dog and Cat

100% Lazacolaj kutyáknak és cicáknak
  • Ajánljuk: Kutyáknak, macskáknak

Készleten

4 999 Ft
500 ml

Termékismertető

100 % tiszta tömény lazacolaj a szív, az egészség, a mentális egyensúly, az ellenálló képesség növelése, a bőr, a szőrzet, fényének, erősségének megőrzése céljából napi rendszerességű alkalmazással ajánlott!

A tengeri lazacok emberi fogyasztás céljára lehalászott és a humán élelmiszerek előállítása során kinyert, préselt olajok, természetes antioxidánsokkal dúsított késztermékének jótékony szervezetre gyakorolt hatásával több tudományos szakirat, tanulmány foglalkozik. A PettBull termékeknél gyakran kisebb arányban eddig is alkalmaztuk a lazactestrészeket mint receptösszetevőket. Most a további fokozott, egészséget megőrző, immunitást erősítő hatása miatt, szűz halolaj formájában kínáljuk kedvenceink funkcionális élelemellátása segítésének érdekében. A lehalászást követően azonnali feldolgozás során préseléssel és szeparációval választják le partnerüzemünkben az olajokat. Az amúgy is természetes antioxidánsokban gazdag szeparátumot további frissesség megőrzése céljából további antioxidáns hatású természetes anyagokkal dúsítják. A levegő oxidáló hatás elkerülése érdekében, légmentesen zárt paraben mentes műanyag palackokba adagolják.

A töltés során a palackot csavaros kupakkal látjuk el, hogy a minőségét és frissességét a lehető legtovább megőrizze. A könnyű és biztonságos alkalmazást segítendő, a pumpás adagolót a vevői kiszereléshez mellékeljük. A pumpát akkor célszerű elhelyezni az adagoláshoz, amikor a folyamatos használatot, etetését elkezdjük. Ezzel a módszerrel megőrizhetjük az olaj frissességét, fogyasztási-élvezeti értékét a szavatossági idő lejártáig.

Fontos tudnivaló, hogy csak az adagolásban javasolt mennyiséget fogyasztassuk kedvenceinkkel!

Miért fontosak a lazacolaj alkotói a SzuperKutyák és SzuperCicák számára?!

A szűz olaj tartalmazza a friss halban található összes omega-3 zsírsavat, foszfolipideket, antioxidánsokat: astaxanthint, és a zsírban oldódó A, D, E és K vitamokat. Az EPA/DHA felszívódásához elengedhetetlen a D-vitamin, bizonyos karotinoidok (astaxantin), peptidek, foszfolipidek és antioxidánsok. A gyártás folyamán tápláló- és hatóanyagok nem vesznek el.

A lazacolajban megtalálható mindhárom fontos Omega 3 / 6 / 9 telítetlen zsírsav!

A termékben levő jelentős mennyiségű omega-3 segíti a napi fejadag optimális 1:5-10 omega3/6 arány beállítását. 

1. a DHA-t (dokoza-hexaenoik sav): fontos szerepet játszik a szem és látás megfelelő működésében, és az észlelő funkciók javításában

2. az EPA-t (eicosapentaenoic sav): az agy egészséges működésének fenntartásában.

A lazacolaj folyamatos étrendi kiegészítőként adagolása fontos a szőr és bőr képletek egészségének fenntartása érdekében, segíti a vedlésben a szőrzet váltását. Egészséges bőrképlet esetén csökkenti, vagy megszünteti a korpásodást.

A fényes, selymes tapintású szőrzet elérése, fenntartása érdekében optimális kiegészítő minden etetési módszerhez! 

Érzékeny bőrű, szőrzetű SzuperKutyáknak és SzuperCicáknak kifejezetten ajánlott! (Különösen a hiperérzékenyeknek, mint pl.: Sphynx, Kínai meztelen kutya, stb)

Hatékonyan védi a szív és érrendszer működését, növeli az ellenálló képességet a betegségekkel szemben.

Szív és érrendszerre gyakorolt hatásával növeli a vitalitást.

Termékjellemző

Természetes alkotók

Omega 3

19%

Omega 6

18,70%

Omega 9

39,70%

Eicosapentaenoic acid (EPA)

4,7

Docosahexaenoic acid (DHA)

6%


 

Kiszerelés: Folyadék 500 ml nyomópumpás flakonban

 Adagolási javaslat:

Egy nyomás az adagoló pumpán körülbelül 1gr

Kutyánál: 5kg/ testtömeg 1gr / nap
Macskánál: 1gr/ nap

Lejárati időt lásd a csomagolás alján.
Lejárati idő: a gyártástól számított 2 év