Chris Christensen Samponok

Chris Christensen Smartwash Hydrating Blend shampoo

Chris Christensen Smartwash Hydrating Blend shampoo

50:1 extra hidratáló,tápláló sampon kék kamillával,murumuru vajjal!

Készleten

4 605 Ft-tól
3,78 liter / 128 FL.OZ
12 oz.-0,324 l

Termékismertető

A SmartWash50 hidratáló, ápoló sampon egy nagyon koncentrált (50: 1) sampon, melyet a száraz szőr és bőr nedvességének ápolására terveztek. A brazil Murumuru vajat,Omega 3, 6 és 9 zsírsavakat,és Kamilla kivonatot tartalmaz amelyek segítenek a nedvesség megkötésében, és a száraz, viszkető bőr megnyugtatásában. Nagyszerű minden szőrtípusnál!

 Kék kamilla illóolaj – Matricaria recutita

Az egyik legerősebb gyulladáscsökkentő illóolaj. Gyönyörű mélykék színét a benne lévő kamazulén hatóanyagnak köszönheti, mely minden szinten nyugtató, gyógyító hatással bír. 

 

A szúrós levelű murumuru-pálma őshazája Dél-Amerika, de előfordul több trópusi országban is. Hosszú, földig hajló levelei vannak, jellegtelen virágaiból és magas zsírtartalmú, hosszúkás termés érik. Az Amazonas völgyében vadon él, gyümölcsét a helyiek folyamatosan gyűjtik és elsősorban a konyhában használják fel.


Astrocaryum Murumuru

.

A narancsszínű gyümölcs magjából sajtolt törtfehér murumuru vajat helyiek készítik hidegsajtolással.  Képzeld el, hogy a shea vaj csodálatos bőrápoló hatásához és a kókuszolaj olvadékonyságához még egy nagy adag hidratáló tulajdonságot keverünk! A murumuru vajat képzelted el.


A hosszúkás termés különleges zsiradékot rejt

A hasonló vajakhoz és olajokhoz képest különlegesen gyorsan szívódik fel.Egyaránt használható bőr-, és szőrápoláshoz, minden olyan esetben, ahol gyors hidratálásra van szükség. Hihetetlen gyorsan segíti a bőr regenerációját.

Termékjellemző