Kondicionálók

Chris Christensen Smartrinse Hydrating Blend Conditioner

Chris Christensen Smartrinse Hydrating Blend Conditioner

8:1 higítható kondicionáló kék kamillával murumuru vajjal

Készleten

3 840 Ft-tól
  • 3,78 liter / 128 FL.OZ
  • 12 oz.-0,324 l

Termékismertető

Hydrating Blend hidratáló  koncentrált (8: 1) kondicionáló, amely a bőr és a bőr nedvességtartalmának helyreállítását szolgálja, és száraz, sérült és öregedő bőrt,szőrt újjáépíti. Keratin és 18 különböző természetes aminosav keveréke hidratál és véd, míg a kék kamilla kivonata a természetes olaj egyensúlyának helyreállítását szolgálja. A brazil Murumurunak az Omega 3, 6, és 9 esszenciális zsírsavak hozzáadásával segítik a nedvesség pótlását, és megnyugtatja a száraz, viszkető bőrt. Nagyszerű minden szőr típusnál!

 Kék kamilla illóolaj – Matricaria recutita

Az egyik legerősebb gyulladáscsökkentő illóolaj. Gyönyörű mélykék színét a benne lévő kamazulén hatóanyagnak köszönheti, mely minden szinten nyugtató, gyógyító hatással bír. Sebgyógyító, bőrregeneráló keverékekből nem hiányozhat!

A szúrós levelű murumuru-pálma őshazája Dél-Amerika, de előfordul több trópusi országban is. Hosszú, földig hajló levelei vannak, jellegtelen virágaiból és magas zsírtartalmú, hosszúkás termés érik. Az Amazonas völgyében vadon él, gyümölcsét a helyiek folyamatosan gyűjtik és elsősorban a konyhában használják fel.


Astrocaryum Murumuru

.

A narancsszínű gyümölcs magjából sajtolt törtfehér murumuru vajat helyiek készítik hidegsajtolással. Képzeld el, hogy a shea vaj csodálatos bőrápoló hatásához és a kókuszolaj olvadékonyságához még egy nagy adag hidratáló tulajdonságot keverünk! A murumuru vajat képzelted el.


A hosszúkás termés különleges zsiradékot rejt

A hasonló vajakhoz és olajokhoz képest különlegesen gyorsan szívódik fel, ezért többek között arcápoláshoz is javasoljuk. Egyaránt használható bőr-, és szőrápoláshoz, minden olyan esetben, ahol gyors hidratálásra van szükség.Hihetetlen gyorsan segíti a bőr regenerációját.

Termékjellemző