Speciális Show, Finish termékek

Chris Christensen Quench

Chris Christensen Quench

UV védelemmel ellátott természetes kondicionáló szőrre,bőrre!

5 760 Ft
  • 8FL.OZ-236 ml

Termékismertető

Új, teljesen természetes anyagokat tartalmazó szőrkondicionáló spray UV védelemmel.

A természet inspirálta új Quench rozmaring kivonatot,rízskorpa olajat,alma virág (Pyrus Malus)kivonatot, és napraforgó mag kivonatot tartalmaz.

 

A perfekt szőr az egészséges bőrrel kezdődik. A Quench mindkettőt ápolja, hidrolizálja és kondicionálja. Természetes almafa kivonat, Rozmaring olaj és Napraforgó mag olaj tartalma antioxidáns hatású, detoxikálja a bőrt és a mély rétegekben rögzíti a készítményben lévő hidratáló réteget. A növekvő szőrszál belsejében hidratál ezáltal, nem a felszínén ezzel kivételes természetes fényt kölcsönözve annak. Minden szőrtípusra annak tökéletes kondíciója megtartására javasolt. Szárazabb, töredezett, csomósodásra hajlamos szőrzetre, száraz, korpásodásra hajlamos bőrre pedig verhetetlen készítmény (még meztelen kutyák esetében is!)..

 

A rozmaring szőrnövekedést serkentő tulajdonságát már rég felfedezték, ráadásul általa nem csak csökken a szőrvesztés, de a növekedése is felgyorsul, valamint a szőrszálak erősebbek és csillogóbbak is lesznek.

 Rízskorpa-olaj puhító, hidratáló, simító hatása miatt elismert. Gazdag olajsavban, palmitinsavban,linolsavban, E vitaminban és gamma oryzanolban,különleges olaj bőröregedés gátló hatással. Védelmet nyújt a napfény káros sugarai ellen.

A napraforgóolaj fontos forrása a gamma-alfa linolén savnak (GLA), amely megakadályozza a szőrszálak elvékonyodását. Hatékonyan kezelhető vele a szőrhullás, a kopaszodás és a foltos szőrhullás is.

Az alma virág (Pyrus Malus)kivonat a kozmetikai és szépségipar új nagy felfedezettje.

Természetes őssejt kivonatokat tartalmaz,lassítja a bőr öregedését, tele van antioxidánsokkal, lágyítja,puhítja a bőrt,és szőrt, nagyfokú hidratáltságot biztosít.

 

 

Termékjellemző