Speciális Show, Finish termékek

Chris Christensen Thick n Thicker Volumizing Gel

Chris Christensen Thick n Thicker Volumizing Gel

A hatalmas dús szőrért! Megnöveli a szőrszál átmérőjét!
  • Ajánljuk: Kutyáknak, macskáknak

Készleten

6 140 Ft
  • 8FL.OZ-236 ml

Termékismertető

Thick N Thicker Gel

Chris Christensen Systems Thick N Thicker Volumizing Gel lehetőséget biztosít a formázás és végleges szőrkialakítás teljes kontrolljára.
Könnyű a formázás és újraformázás anélkül, hogy a szőrzet összeállna vagy ellenkezőleg, „pelyhesedne”. Nem tartalmaz lakkot és könnyen kimosható már az első samponozáskor. Használatakor a szőrzet rugalmas és nem ragacsos , tapintásra és ránézésre teljesen természetes hatást kelt.
Azonnali tömegnövelő hatást eredményez, dúsabbá teszi, megemeli a szőrzetet, annak szerkezetét belülről kifelé építve úgy, hogy ténylegesen megnöveli a szőrszál átmérőjét!

Volumennövelő hatása a szőrszálak tövétől indulva azoknak a csúcsáig tart. Ez a kristály tiszta tömegnövelő gel lehetővé teszi a szőr természetes fényét megjelenni a szőrzet teljes ragyogásában…. briliáns hatás!
Ideális vele dolgozni: gyorsan szárad, ugyanakkor könnyen formázhatóvá teszi a szőrzetet, lehetőséget biztosítva az esetlegesen nem kívánatos hullámok kiegyenesítésére.

 

Full,óriási volumenű szőrzet eléréséhez:Vigye fel fésüvel,kefével egyenletesen a szőrre,egészen a szőr gyökeréig.A szőrnövekedéssel ellentétesen fésülve szárítsa szárazra.Miután teljesen megszáradt,formázható a kívánt formára.

 

Termékjellemző