Kondicionálók

Chris Christensen Ice on Ice Detangling Conditioner

Chris Christensen Ice on Ice Detangling Conditioner

A professzionális csomó mentesítő!

Készleten

5 760 Ft-tól
0,473 liter/16 FL.OZ
3,78 liter / 128 FL.OZ

Termékismertető

Hosszútávú selymességet kölcsönöz!

Alakítsunk ki luxus hatást, fényesen tükröző szőrfelülettel az Ice on IceTM Detangling Conditioner-rel! Patikai pontossággal kiszámított és válogatott összetevői, hidratáló Marokkói Argánfa Olaj tartalma a nemezek, szőrcsomók elleni küzdelemben nélkülözhetetlenné teszi. Használata partnerünkké teszi a hosszan tartó sima, fényteli, egészséges szőrzet kialakításában. Professzionális összetétele biztosítja, hogy mélyen a szőrzetbe jut, helyreállítja annak természetes hidratáltságát , belülről táplálja a szőrszálakat ezzel eredményezve, hogy a csomók, szőrnemezek belülről kifelé haladva szüntethetők meg a szőrveszteség minimalizálásával.

 

Már EGYETLEN használata után is ragyogó, sima, káprázatos szőrköntösssé varázsolja a matt, töredezett, száraz, sérült szőrzetet.

Előzd meg a szőrzet jövőbeni sérülését és használd a Champion kedvenced szőrkezelésében az Ice on IceTM Detangling Conditionert együtt az Ice on IceTM Detangling Shampoo-val!

Vigye fel a megtisztitott nedves szőrre,és egyenletesen oszlassa el.Hagyja hatni a kondicionálót 5 percig,majd meleg vizzel öblítse ki.

Termékjellemző

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

Chris Christensen Ice on Ice Detangling Shampoo
0,473 liter/16 FL.OZ
3,78 liter / 128 FL.OZ
4Fl.Oz-118ml