Színező samponok

Chris Christensen Gold on Gold Shampoo

Chris Christensen Gold on Gold Shampoo

Arany,barna, világos vörös szín megújító sampon

Készleten

1 340 Ft-tól
  • 0,473 liter/16 FL.OZ
  • 4Fl.Oz-118ml

Termékismertető

Gold on Gold Shampoo

Intenzívebbé teszi az arany színt és gazdagabbá teszi valamennyi meleg színárnyalat tónusát.

A Gold on Gold olyan shampon, mely gazdagabbá teszi az arany , barna és vörös színek tónusait. Kiválóan működik sötét színt tartalmazó többszínű kutyák esetében ( pl. Német juhász, Belga pásztorok). Intenzívebbé teszi az arany színt, elmélyíti a szín ragyogását és erösíti az összes meleg színtónust, mint a vörös, barna, arany és cserszín (tan).

Rendkívüli mélytisztító  és egyidejű színstabilizáló hatás jellemzi.

HASZNÁLATÁVAL AZ ALÁBBI KEDVEZŐ HATÁSOK BIZTOSÍTOTTAK:

 

  1. Színstabilizáló hatás. Kis molekulasúlyú pigmentrészecskéket tartalmaz, melyek átjutnak a szőrszál külső rétegén és annak belsejébe jutnak anélkül, hogy az áthatolást agresszív kémiai szerekkel kéne segíteni!
  2. Közömbösíti azokat az elszíneződést okozó külső szennyeződéseket, melyeket a tisztítás nem tud eltávolítani és tartósan rögzíti a kívánt színárnyalatot.
  3. Nem a szőrszál felszínét színezi. Ezen tulajdonsága biztosítja a természetes fény áthatolását a szőrszál felszínén ezzel fokozva a természetesen ragyogást és színmélységet.
  4. Hatása 4 héten át tart. Nem hagy nyomot sem a bőrfelszínen sem a használt eszközökön.
  5. Gondosan kiszámított savtartalma zárja a szőrszál felszínét ezzel fokozva a színtónust és a természetes ragyogó hatást.

A kutyák és macskák számára létrehozott színhelyreállító kezelést „Canine/Feline Color Revitalizing Treatment” arany színű szőrzet számára fejlesztettük ki.

 

Termékjellemző

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK