Egyéb háztartási kiegészítők

Fertőtlenítő  mosogató- és tisztítószer

Fertőtlenítő mosogató- és tisztítószer

kutyás eszközök,tálak,edények,padló,csempe tisztítására

Kizárólag személyes átvétellel

2 270 Ft
  • 1000ml

Termékismertető

Az élelmiszeripar,egészségügy,kozmetikák,állattelepek  minden területén a mosható padozat és faburkolatok, valamint berendezési tárgyak felületeinek fertőtlenítésére, valamint főzőedények, üstök, tányérok, eszközök gyors tisztítására és fertőtlenítésére alkalmazható.

 

Használati utasítás

Mosogatásra: Baktericid és yeasticid hatás elérésére 0,5%-os oldat, 45 ⁰C-on 3 perc behatási idő mellett, fungicid hatás elérésére 2%-os oldat, 45 ⁰C-on 20 perc behatási idő mellett alkalmazható.

A mosogatási technológiának biztosítania kell a mosogatóoldat maradéktalan leöblítését az edények, evőeszközök felületéről. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!

Általános fertőtlenítésre: Baktericid és yeasticid hatás elérésére 1%-os oldat, 10 perc behatási idő mellett alkalmazható. Az elkészített munkaoldatot juttassa a felületre úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Az antimikrobiális hatás eléréséhez szükséges behatási ideig a kezelendő felületet nedvesen kell tartani! A hatásidő letelt után a szer maradványait a kezelt felületekről – a padozat kivételével – alapos ivóvizes öblítéssel el kell távolítani.

Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell!

 

Összetétel

<15% Nátrium-alkil-etoxiszulfát

<5% Alkil-amidopopropil-betain

<5% Alkohol-etoxilát

Hatóanyag: 7,5% N-(3-aminopropil)-N-dodecilpropane-1,3 diamine

 

Kiszerelés

1 l, 5 l

 

Tárolás

Napfénytől védett, száraz helyen, +5 és +40 ⁰C között!

Termékjellemző