Anju Beauté

CACHEMIRE SHAMPOOING

CACHEMIRE SHAMPOOING

Helyreállítja a sérült, elhasznált szőrzet eredeti struktúráját

Készleten

7 610 Ft
1000ml

Termékismertető

KONDICIONÁL, SIMÁVÁ TESZ, FOKOZZA A SZŐRZET PUHASÁGÁT ÉS FÉNYÉT HELYREÁLLÍTJA A SÉRÜLT, ELHASZNÁLT SZŐRZET EREDETI STRUKTÚRÁJÁT AMELYNEK FONTOS TULAJDONSÁGA A SZŐRZET PUHASÁGA, FINOMSÁGA, ÁPOLTSÁGA.

Természetes növényi kivonatokból álló kivételesen gazdag kondicionáló és lágyító luxus sampon. Táplálja, hidratálja a szőrzetet, helyreállítja és védi struktúráját, lágyságát finom szálú vagy vastagabb szálú hosszú szőr esetében egyaránt. A nem olajos tapintású Nercolaj, Monoi De Tahiti olaj és hidrolizált Cachmere (kasmír) kombinált hatása biztosítja a bőr ideális állapotát és funkcióját, helyreállítja a szőrszál esetleges sérüléseit egészen a szőrvégekig, ezzel biztosítva rugalmasságát és egyúttal szakítószilárdságát. Provitamin tartalma lágyságot és fényt kölcsönöz
a szőrzetnek. Táplálja, revitalizálja, erősíti, a töredezettségtől védi a szőrt és elősegíti természetes növekedését. Különösen javasolt száraz, töredezett, fénytelen, sérülékeny szőrzet esetében bármilyen szőrtípusban és szőrhosszúságban.

Termékjellemző

1:5 arányban vízzel hígítva juttassa a nedves szőrzetre. Dolgozza a szőrzetbe és hagyja 2-5 percig rajta, hogy kifejthesse hatását majd teljesen öblítse ki!